Otkup Apple MacBook laptopova

Otkup MacBook Pro i Air laptopova u Beogradu. Isplata ODMAH za modele od 2017. i novije

Otkupljujemo MacBook Pro i Air laptopove.

  • Polovni - ispravni i neispravni, ne stariji od 2017. 
  • Novi - sa i bez garancije

063.283.000

U obzir dolaze svi tipovi MacBook Pro i Air uređaja koji su 2017. godište i noviji. Ukoliko ne znate kada je tačno vaš MacBook proizveden, pozovite me da vam pomognem oko procene.

Otkupljujem ispravne (nove i polovne) i neispravne laptopove. Kradene MacBook-ove ne kupujem.

macbook-pro.jpg

Otkup se obavlja istog dana, ceo proces traje desetak minuta. Novac dobijate odmah, bez čekanja. Lokacija otkupa je na Novom Beogradu, blok 21, svakog radnog dana od 12 do 18č. Neophodno je da imate važeću ličnu kartu ili pasoš i da ste punoletna osoba.

Najjednostavni način da saznate cenu je da me pozovete ili pošaljete SMS / Vibar/ Whatsap poruku, sa serijskim brojem vašeg laptop i opisom stanja. Serijski broj možete pronaći na poleđini laptopa ili klikom na jabukicu (prva stavka u gornjem meniju). Prvi ekran koji vam se otvori sadrži serijski broj vašeg Apple MacBook laptopa.

Ukoliko ne znate koliko je vaš Apple MacBook star, t.j. koji je model, detalje o vašem laptopu možete saznati putem sajt EveryMac.com. Unesite serijski broj vašeg laptopa u polje pretrage i dobićete sve potrebne informacije.

Veoma korisna informacija za otkup je i stanje baterije. Ukoliko je baterija pri kraju radnog veka, t.j. ima preko 800 ciklusa punjenja, ili je slabog kapaciteta, otkupna cena laptopa je niža jer je neophodno promeniti bateriju pre dalje prodaje. Informacija o bateriji vašeg Apple MacBook laptopa se dobija klikom na jabukicu (gornji meni), pa klikom na 'Sistem report'. Sa desne strane pojaviće se više opcija, izaberite opciju 'Power' i u sredini teksta naći ćete informaciju o ukupnom broju punjenja baterije. Ukoliko je moguće, i ovu sliku mi prosledite na Viber / Whatapp. Za procenu kapaciteta baterije koristite coconutBattery.

Ne kupujem MacBook laptopove starije od 2012. godine.