Otkup laptopova

U Beogradu, bez čekanja, bez obzira na stanje, otkup svih modela laptopova do 6 godina starosti. Isplata ODMAH!

Otkup ispravnih laptopova u Beogradu, ne starijih od 6 godina. Isplatu ODMAH, pozovite  063.283.000

Bez čekanja, uz garantovanu, dogovorenu isplatu, ceo postupak otkupa gotov za 5 minuta.

Otkup laptopova isključivo od vlasnika. Moguć dogovor oko dolaska na vašu adresu.

063.283.000

U obzir dolaze sve marke, tipovi i modeli laptopova. Otkupljujemo laptopove Dell, HP, Lenovo, Apple MacBook, Asus, Acer, Medion...

U želji da trgujemo na obostrano zadovoljstvo, potrebno je da tokom inicijalnog, telefonskog razgovora što detaljnije opišete stanje vašeg polovnog laptopa. Ukoliko vaš uređaj ima nedostatak t.j. manu, obavezno naglasite jer neispravne, nekompletne i laptopove sa manama ne kupujemo.

NE KUPUJEMO:

  • Neispravne i nekompletne laptopove
  • Kradene laptopove
  • Od lica koje nije vlasnik laptopa, kao i od preprodavaca.
  • Bez lične karte ili pasoša
  • Starije od 6 godina
  • Laptopove od ljudi u zdravstvenoj nevolji.

"Kako proveriti da li je vaš laptop star?" - pročitajte više.

"Procedura otkupa" - detaljan opis.

VAŽNA INFORMACIJA: Zašto je otkupna cena laptopova niska - pročitajte!

Ukoliko ste ozbiljni u nameri da prodate uređaj, molimo, kontakt isključivo pozivom na mobilni.  063.283.000

Praksa je pokazala da su pozivi na Viber, WhatsApp, cimanje SMS-om ili E-mail upiti neozbiljan način da se proda laptop pa zato, ukoliko prethodno u telefonskom razgovoru nije dogovoreno, ne odgovaramo na Viber, WhatsApp, SMS ili E-mail otkupna pitanja.

otkup-laptopova-03.jpg

Isplata novca se obavlja odmah, bez čekanja i bez odlaganja. Testiranje traje u proseku oko 5 minuta.

Otkup se vrši isključivo uz ličnu kartu ili pasoš.

Za veće količine poseban dogovor!

Lokacije:

Na celoj teritoriji Srbije, kao i Beograda, svakog dana u nedelji uključujući subotu i nedelju, od 10 do 20č. Po dogovoru dolazimo na sve lokacije i beogradske opštine kao što su Novi Beograd, Centar, Dorćol, Vračar, Voždovac, Banjica, Mirijevo, Zemun, Rakovica, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Čukarica, Kaluđerica ...  

Cena:

Za što precizniju otkupnu cenu, potrebno je da znate marku i model laptopa, starost i u kakvom je stanju laptop.

Marka laptopa je naziv proizvođača npr. Dell, HP, Apple MacBook, Asus, Acer, Toshiba, Lenovo ...

Model laptopa je oznaka po kojoj se određuju starost i karakteristike. Često se nalazi na zadnjoj t.j. donjoj strani laptopa, ponekad i sa prednje strane, kod ekrana ili pored tastature.

Korisno je da znate i veličinu hard diska, količinu memorije i eventualno jačinu procesora. Što detaljnije podatke imate, dobićete precizniju procenu. Ipak, ukoliko nemate sve podatke, slobodno pozovite.

Ukoliko je laptop neispravan, poluispravan, ima oštećenja ili je popravljan, obavezno naglasite na početku razgovora. Što preciznije objasnite u kakvom je stanju, tačniju cenu otkupa ćete saznati putem telefona. Pročitajte detalje o otkupu neispravnih laptopova.

laptopovi.jpg

Šta je bitno prilikom otkupa

Ukoliko prodajete ispravan laptop, najbitnije je da hard disk bude ispravan. Ponekad se dešava da hard disk bude problematičan t.j. da ima loše sektore, a da vi kao prodavac to ne znate. Da bi ste i vi bili zadovoljni otkupnom cenom, a i da ne bi bilo nesporazuma, hard disk možete sami testirati pomoću programa HD Sentinel koji možete preuzeti sa ove stranice http://www.hdsentinel.com/download.php i sami proveriti. Sa liste izaberite "Hard Disk Sentinel Trial" Ukoliko je vaš hard disk ispravan, program će prikazati 100% Health i 100% Performance. U svakom slučaju, hard disk možemo testirati prilikom otkupa

Dodatne informacije