Otkup laptopova


Otkup laptopova Beograd

Otkupljujem laptopove polovne i nove (ispravne, neispravne) do 7 godina starosti. Laptopove starije od 7 godina ne kupljujem. 

Isplata ODMAH, bez čekanja, u obzir dolaze sve marke, tipovi i modeli laptopova. Otkup polovnih laptopa isključivo od vlasnika. Moguć dogovor oko dolaska na vašu adresu u Beogradu.

Više informacija o otkupu laptopova

Otkup Apple MacBook laptopova

Otkupljujem Apple MacBook laptopove. U obzir dolaze svi tipovi MacBook Pro i Air uređaja koji su 2012. godište i noviji. Ukoliko ne znate kada je tačno vaš MacBook proizveden, pozovite me da vam pomognem oko procene.

Više o otkupu MacBook Pro i Air uređaja

Otkup neispravnih laptopova

Otkupljujem neispravne, pokvarene ili poluispravne laptopove do 7 godina starosti. U obzir dolaze  sa polomljenim ekranom, neispravnom grafičkom kartom, lošim hard diskom, polivenom tastaturom, oštećenim baterijama ili plastikama.

Ne kupujem otpad donešen iz Švedske, Nemačke, Austrije i ostalih evropskih zemalja.

Pročitaj više

Ne kupljujem starije od 7 godina.

Nažalost, tehnologija neumoljivo napreduje. Laptopovi, baš kao i svaka druga tehnika, zastarevaju i to je osnovni razlog zašto ne radim otkup laptopova starijih od 7 godina. 

Ovo su razlozi zašto ne vršim otkup starih uređaja ...

NE KUPUJEM STARE!

Kako prepoznati da li je laptop star

Stare laptop uređaje nekada je teško prepoznati. Posebno je teško ukolik su očuvani. Ipak, postoji više detalja koji mogu ukazati da je vaš uređaj veoma star.

Težina je siguran znak starosti. Novi uređaji su pilično lagani. Pretraga na Google vam može dati informaciju kada se prvi put pojavila infomacija o modelu, mada i Windows nalepnica može biti znak starosti.

Pročitaj više

NISKA otkupna cena laptopova - zašto je to tako?

Relativno niska otkupna cena laptopova posledica je:

  • Izuzetno velike ponude na tržištu
  • Nekontrolisanog uvoza kvalitetnih polovnih uređaja koji se donose iz zemalja Evropske unije, a bez plaćanja carine i poreza.
  • Mogućnosti kupovine novih laptopova na rate, bez keša, bez učešća, što prilično otežava prodaju polovne robe.
Pročitaj više

Kategorije otkupa


063.283.000

od 10 do 20č. - Isplata ODMAH!