Otkup laptopova u Beogradu


BEOGRAD - NAJPOVOLJNIJI otkup laptopova i isplata odmah!

Otkup laptopova svih tipova, do 7 godina starosti - polovni, novi, ispravni, neispravni - isključivo od vlasnika.

Moguć dogovor oko dolaska na vašu adresu u Beogradu.

Ispravni, neispravni, sa manom, novi, polovni, svi laptopovi dolaze u obzir ukoliko nisu stariji od 7 godina i nisu kradeni.

Isplada ODMAH!

laptopovi-02.jpg

Ukoliko vaš laptop ima manu ili je neispravan, molim vas da u telefonskom razgovoru naglasite kako bih vam rekao što precizniju cenu.

Šta ne kupujem:

  • Kradene laptopove
  • Laptopove donešene iz Nemačke, Švajcarske, Austrije, Beča i drugih evropskih zemalja
  • Starije od 7 godina
  • Ne kupujem robu od ljudi u zdravstvenoj ili finansijskoj nevolji.
  • Robu od preprodavaca

"Kako proveriti da li je vaš laptop start" - pročitajte više

Ukoliko ste ozbiljni u nameri da prodate laptop, molim vas da me kontaktirate isključivo pozivom na mobilni.

Praksa je pokazala da su pozivi na Viber, WhatsApp, cimanje SMS-om ili E-mail upiti neozbiljan način da se proda laptop pa zato, ukoliko se prethodno u telefonskom razgovorunismo dogovorili, ne odgovaram na Viber, WhatsApp, SMS ili E-mail otkupna pitanja.

laptopovi.jpg

Isplata novca se obavlja odmah, bez čekanja i bez odlaganja. Testiranje traje u proseku oko 5 minuta.

Otkup laptopa se vrši isključivo uz ličnu kartu ili pasoš.

Za veće količine poseban dogovor!

Lokacije otkupa

Na celoj teritoriji Beograda, svakog dana u nedelji uključujući subotu i nedelju, od 10 do 20č. Po dogovoru dolazim na sve lokacije i beogradske opštine kao što su Novi Beograd, Centar, Dorćol, Vračar, Voždovac, Banjica, Mirijevo, Zemun, Rakovica, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Čukarica, Kaluđerica ...  

Cena otkupa laptopa

Da bih mogao preko telefona da vam kažem što precizniju otkupnu cenu, potrebno je da znate marku i model laptopa, starost i u kakvom je stanju laptop.

Marka laptopa je naziv proizvođača npr. Dell, HP, Asus, Acer, Toshiba, Lenovo ...

Model laptopa je oznaka po kojoj se određuje starost i karakteristike. Često se nalazi na zadnjoj t.j. donjoj strani laptopa, ponekad i sa prednje strane, kod ekrana ili pored tastature.

Korisno je da znate i veličinu hard diska, količinu memorije i eventualno jačinu procesora. Što detaljnije podatke imate, dobićete precizniju procenu. Ipak, ukoliko nemate sve podatke, slobodno pozovite.

Ukoliko je laptop neispravan, poluispravan, ima oštećenja ili je popravljan, obavezno naglasite na početku razgovora. Što preciznije objasnite u kakvom je stanju, tačniju cenu otkupa ćete saznati putem telefona. Pročitajte detalje o otkupu neispravnih laptopova.

Šta je bitno prilikom otkupa

Ukoliko prodajete ispravan laptop, najbitnije je da hard disk bude ispravan. Ponekad se dešava da hard disk bude problematičan t.j. da ima loše sektore, a da vi kao prodavac to ne znate. Da bi ste i vi bili zadovoljni otkupnom cenom, a i da ne bi bilo nesporazuma, hard disk možete sami testirati pomoću programa HD Sentinel koji možete preuzeti sa ove stranice http://www.hdsentinel.com/download.php i sami proveriti. Sa liste izaberite "Hard Disk Sentinel Trial" Ukoliko je vaš hard disk ispravan, program će prikazati 100% Health i 100% Performance. U svakom slučaju, hard disk možemo testirati prilikom otkupa

Dodatne informacije

Kategorije otkupa


063.283.000

od 10 do 20č. - Isplata ODMAH!