Otkup laptopova u Beogradu

Otkup laptopova do 8 godina starosti. Najbolje otkupne cene uz isplatu novca odmah. Otkup novih, polovnih i neispravnih uz dolazak na adresu.

Polovne, nove, ispravne i neispravne laptopove otkupljujemo.

Isplata ODMAH. Bez čekanja, sve gotovo za 5 minuta.

GARANTOVANA dogovorena isplata!

Kod vas ili kod nas na adresi.

NE kupujemo laptopove stare više od 8 godina!

U obzir dolaze sve marke, tipovi i modeli laptopova.

063.283.000

Otkup polovnih laptopa isključivo od vlasnika. Moguć dogovor oko dolaska na vašu adresu u Beogradu.

Bez čekanja, otkup polovnih laptopova se obavlja odmah, ceo proces traje od 5 do 10 minuta, novac dobijate odmah!

U želji da trgujemo na obostrano zadovoljstvo, molim da mi u telefonskom razgovoru što detaljnije opišete stanje vašeg polovnog laptopa, bez obzira da li je ispravan ili neispravan. Ukoliko vaš uređaj ima nedostatak t.j. manu, obavezno naglasite kako bih vam rekao što precizniju otkupnu cenu.

NE KUPUJEM:

  • Kradene laptopove
  • Donešene iz Nemačke, Švajcarske, Austrije, Beča i drugih evropskih zemalja
  • Starije od 6 godina
  • Ne kupujem robu od ljudi u zdravstvenoj ili finansijskoj nevolji.
  • Robu od preprodavaca

"Kako proveriti da li je vaš laptop star?" - pročitajte više.

"Procedura otkupa" - detaljan opis.

VAŽNA INFORMACIJA: Zašto je otkupna cena laptopova niska - pročitajte!

Ukoliko ste ozbiljni u nameri da prodate uređaj, molim vas da me kontaktirate isključivo pozivom na mobilni.

Praksa je pokazala da su pozivi na Viber, WhatsApp, cimanje SMS-om ili E-mail upiti neozbiljan način da se proda laptop pa zato, ukoliko se prethodno u telefonskom razgovoru nismo dogovorili, ne odgovaram na Viber, WhatsApp, SMS ili E-mail otkupna pitanja.

otkup-laptopova-03.jpg

Isplata novca se obavlja odmah, bez čekanja i bez odlaganja. Testiranje traje u proseku oko 5 minuta.

Otkup se vrši isključivo uz ličnu kartu ili pasoš.

Za veće količine poseban dogovor!

Lokacije:

Na celoj teritoriji Beograda, svakog dana u nedelji uključujući subotu i nedelju, od 10 do 20č. Po dogovoru dolazim na sve lokacije i beogradske opštine kao što su Novi Beograd, Centar, Dorćol, Vračar, Voždovac, Banjica, Mirijevo, Zemun, Rakovica, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Čukarica, Kaluđerica ...  

Cena:

Da bih mogao preko telefona da vam kažem što precizniju otkupnu cenu, potrebno je da znate marku i model laptopa, starost i u kakvom je stanju laptop.

Marka laptopa je naziv proizvođača npr. Dell, HP, Asus, Acer, Toshiba, Lenovo ...

Model laptopa je oznaka po kojoj se određuje starost i karakteristike. Često se nalazi na zadnjoj t.j. donjoj strani laptopa, ponekad i sa prednje strane, kod ekrana ili pored tastature.

Korisno je da znate i veličinu hard diska, količinu memorije i eventualno jačinu procesora. Što detaljnije podatke imate, dobićete precizniju procenu. Ipak, ukoliko nemate sve podatke, slobodno pozovite.

Ukoliko je laptop neispravan, poluispravan, ima oštećenja ili je popravljan, obavezno naglasite na početku razgovora. Što preciznije objasnite u kakvom je stanju, tačniju cenu otkupa ćete saznati putem telefona. Pročitajte detalje o otkupu neispravnih laptopova.

laptopovi.jpg

Šta je bitno prilikom otkupa

Ukoliko prodajete ispravan laptop, najbitnije je da hard disk bude ispravan. Ponekad se dešava da hard disk bude problematičan t.j. da ima loše sektore, a da vi kao prodavac to ne znate. Da bi ste i vi bili zadovoljni otkupnom cenom, a i da ne bi bilo nesporazuma, hard disk možete sami testirati pomoću programa HD Sentinel koji možete preuzeti sa ove stranice http://www.hdsentinel.com/download.php i sami proveriti. Sa liste izaberite "Hard Disk Sentinel Trial" Ukoliko je vaš hard disk ispravan, program će prikazati 100% Health i 100% Performance. U svakom slučaju, hard disk možemo testirati prilikom otkupa

Dodatne informacije